top of page

Naturoplevelser på Stevns Klint - kom med på letræf til sommer

JP Biotop og biolog Jan Pedersen byder på gode naturoplevelser på Stevns Klint med 3 planlagte træf for le-entusiaster og naturinteresserede. JP Biotop har været heldig og lidt skarp til at få støtte fra Stevns Kommune og Stevns Klint Experience ved uddelingen af midler fra Realdania og Nordeafonden. Støtten går til afholdelse af 3 planlagte letræf begyndende lørdag den 10. august 2024. På træffet vil du møde folk, der er pivskarpe til at slå med le, slibe le og i det hele taget holde en le vedlige. Du vil kunne prøve forskellige ledrag og leblade, ligesom du meget gerne må møde op med et rustent og ubrugeligt gammel leblad og se, hvordan det kan forvandles til funklende blankt stål på få minutter.

Al den gode energi lader vi gå ud over et velvalgt naturområde langs Stevns Klint, hvor vores fælles anstrengelser vil fjerne høj vegetation og åbne op for lavtvoksende urter og sårbare insekter.

Letræffet henvender sig især til naturelskere, dig med en lige lovlig vild have og alle der elsker håndholdte naturoplevelser. Vi kan også bare kalde det for zen eller naturcrossfit, idet begge elementer indgår i en vellykket leslåning!

Udover arrangementet i august i år er der planlagt to arrangementer i 2025 hhv. maj og september. Tager du alle tre arrangementer, er der en vis sandsynlighed for at du bliver god til at slå med le.


leslåning er en naturoplevelse der gavner insekter og lave urter
Høst af hø i haven med håndholdt skarp le

Comments


bottom of page